2021-02-14 07:41:44• hírek • Blikk.hu

A Barátok közt színészei elárulták, mivel szeretnének foglalkozni a sorozat végeztével

Mihez kezdenek a Barátok közt színészei, miután megszűnik a munkájuk? Ahogy arról a Blikk decemberben elsőként beszámolt, 22 év után a nyáron véget ér az RTL Klub legendás sorozata.

A produkció színészei közül sokan még nem tudják, mihez kezdjenek, de néhányan már tervezgetik a jövőt, és egészen új területen is kipróbálják magukat. Amellett, hogy mindenki szeretne a szakmában maradni, van, aki tanárként, trénerként vagy műsorvezetőként folytatja a pályafutását, más pedig vállalkozást akar indítani vagy a színpad felé fordul.


A Balogh Nórát alakító Varga Izabella évek óta képzi magát, a jövőben jobban érvényesülhet trénerként. – Ami biztos, hogy a trénerség és a coaching fontosabb és exkluzívabb helyre lép elő. Ha az élet is engedi, gyönyörű színpadi felkéréseimnek is szeretnék eleget tenni. A közösségi oldalamon továbbra is tartom a kapcsolatot a közönségünkkel, hogy amíg eldől a televíziós munkáim jövője, ne tévesszük egymást szem elől. Szeptembertől újra egyetemre járok, mert a tanulás az egyik legfontosabb örömforrás volt és lesz az életemben – mondta Varga Izabella.


A Fekete Alizt megformáló Nagy Alexandra továbbra is a képernyőn maradna. Már kipróbálhatta magát a Kalandozó és az Édesítő című magazinokban, továbbra is szeretne műsorvezetéssel foglalkozni és más sorozatbeli szerepnek is örülne. Mindenki Vili bácsija, Várkonyi András online oktatással foglalkozik a színészet mellett, 10-14 éves fiatalokat és idősebbeket is tanít a Talent Stúdióban.


– A színpadi beszéd stílusa kicsit emelkedettebb, művészibb. Szoktam verset mondani nekik, hogy konkrét példákkal mutassam be a különbséget, de a beszéd kialakulásáról is beszélünk. Fontos, hogy egy előadóművész szépen beszéljen, ez is alapvető része ennek a szakmának, de sokan a mindennapi életben, akár egy állásinterjún vagy egy céges prezentációnál, iskolai vizsgán is tudják hasznosítani az itt tanultakat – mondta korábban lapunknak Várkonyi.


A Bartha Zsolt bőrébe bújó Rékasi Károly a 24.hu-nak adott interjújában fejtette ki, karrierjének következő szintje még bizonytalan, igyekszik előre gondolkodni. Elmondta, ha a vírushelyzet engedné, önálló estjével járná az országot és vőfélykedne, de a motorbalesetben megsérült lábával nem bírná ezt, így egy vegetáriánus étterem kialakításán gondolkodik.


A Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit továbbra is filmezne és családjára koncentrál. – A jó szerepekre nyitott vagyok, szívesen dolgoznék sorozatban vagy filmben. A felszabaduló időmet, amikor csak lehet, az unokámmal töltöm és többet szeretnék olvasni, sportolni – mondta a színésznő.


A Novák Lacit megtestesítő Tihanyi Tóth Csaba még inkább a színpad felé fordul. – A feleségemmel, Bognár Ritával évek óta saját színtársulatunkkkal járjuk az országot. Ezt most a járvány miatt szünetel, de amint lehetőség nyílik rá, újra színpadra állunk a már ismert produkcióinkkal és egy új, Szenes Iván legnépszerűbb dalait tartalmazó műsorral – mondta a művész.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: